De Cave wordt het Belgisch Kampioenschap 1/2 afstand

Nadat in 2024 de Cave reeds met groot succes fungeerde als Nederlands Kampioenschap 1/2 triathlon, omdat er geen enkele Nederlandse organisatie bereid was om zich te engageren, is het nu de beurt aan België.

Met veel trots mogen we aankondigen dat elites en age groupers mogen strijden op zondag 27 juli in en rondom Kanne voor de Belgische titel 1/2 afstand. Naast de RENEWI toer voegt het kleine, pittoreske Kanne nu een 2de sportief topvent toe aan hun kalender !

Je kan hier alle uitslagen van 2024 en de editie van 2024 nog eens herleven via de foto’s : fotoalbum 1/2 afstand & fotoalbum korte afstand.

Je hoeft uiteraard helemaal geen topper te zijn om deel te nemen aan de Cave en/of aan het BK. In de triathlonsport zitten de toppers EN De recreanten steeds in dezelfde wedstrijd, met als enige verschil dat de toppers de finish wat sneller bereiken 🙂

Op een boogscheut van Maastricht, pal aan de Belgisch Nederlandse grens ligt het mooie stadje Kanne, dat het decor is voor De meest verrassende triathlon van de Benelux met een looppassage door een koude mergelgrot. 

Inschrijven kan vanaf 10 oktober en er zijn net zoals vorig jaar 600 startbewijzen voor de 1/2 afstand en 400 voor de korte afstand. De snelle beslissers ( eerste 500 ) ontvangen allemaal deze prachtige Rugzak “The Cave “

Vorig jaar was de wedstrijd helemaal uitverkocht en we maken geen uitzondering, ook niet voor de elites die ‘vergeten’ in te schrijven. De eerste 150 die zich inschrijven kunnen trouwens ook genieten van een early bird korting tot wel 69 euro !

Schrijf hier in !

De inschrijvingen voor onze andere triathlons gaan later van start : Bilzen op 18 oktober en Deinze op 15 november. Succes met het inschrijven en de voorbereiding

LAATSTE NIEUWS